CICLE DE XERRADES EDUCATIVES

CICLE DE XERRADES EDUCATIVES

Enguany, a l’escola hem inaugurat un cicle de xerrades educatives amb la intenció d’oferir a les famílies i a les persones que treballen en l’àmbit educatiu un espai per compartir experiències i estratègies.

La primera xerrada ha estat a càrrec de la Sra. Cristina Tudela, psicòloga, coordinadora dels Servei d’Orientació Pedagògica de l’Escola Professional dels Salesians de Sarrià, professora del mateix centre i del Màster per a professorat de Secundària de la UPC, que amb el títol Caminant junts: estratègies per comprendre els nostres adolescents ens ha donat a conèixer el món dels adolescents a través de la neurociència.

ponent xerrada educativa
xerrada educativa
alumnes realitzant streaming

La primera conferència ha estat una experiència molt profitosa que ha conclòs amb un torn de paraules, on el públic ha pogut plantejar-li situacions diverses.

Aquesta xerrada i les següents les podreu trobar al canal de Youtube de l’escola i també es poden seguir en línia per Streaming.

Per altra banda, el dia 19 d’octubre a les 18.30h ens acompanyarà en Juanjo Fernàndez, llicenciat en Filosofia i consultor pedagògic. La seva xerrada Amb R de respecte (convivint amb la gent, desmuntant assetjament #stopBulling) posarà sobre la taula un tema que ens interpel·la a tots els membres de la comunitat educativa i que cal erradicar.

Finalment, el dia 15 de febrer a les 17.30h ens acompanyarà en Miquel Àngel Prats, doctor en Pedagogia, qui amb la seva xerrada Reptes i possibilitats de la Intel·ligència Artificial a l’aula posarà sobre la taula un tema de moltíssima actualitat i gran impacte en el món educatiu i en la nostra societat en general.

Ens agradaria molt compartir amb vosaltres les dues conferències que tanquen ell cicle. Us hi esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Obre el xat
Vols conèixer la nostra escola?
Whatsapp Manyanet Molins
Hola 👋
Agendem una visita a l'escola?