Cuina i menjador

Des de Manyanet Serveis amb col·laboració amb Ametller Orígen oferim un servei de qualitat, assegurant tan un model d’alimentació saludable com una acurada intervenció pedagògica en l’espai i temps del menjador i pati.

Acollida

El servei s’ofereix en horari de matí i tarda, per a l’alumnat de l’escola, i l’objectiu és facilitar la conciliació de la vida laboral dels pares amb els horaris de l’escola.

Servei d'orientació escolar

El Servei d’Orientació Escolar, és un servei que ofereix l’escola per donar suport a la tasca educativa del centre i ajudar-lo en responsabilitat, en procurar l’educació integral de l’alumnat. Un servei per a les famílies i per a l’equip docent per acompanyar a l’alumnat en el seu procés de creixement, de desenvolupament i d’aprenentatge escolar al llarg de la seva etapa educativa a l’escola. Un servei d’orientació, d’informació per a l’alumnat d’ESO per a seguir estudis superiors posteriors, així com la seva capacitació per a ser ciutadans feliços, dignes, responsables, positius i col·laboratius.

Extraescolars

Casal d'estiu

Oferim durant l’estiu un casal de lleure amb jocs, dinàmiques, tallers de cuina, teatre, gimcanes, activitats aquàtiques, sortides… a través de diferents centres d’interès.

Totes les activitats estan organitzades per l’escola i compten amb la presència de docents del mateix centre que garanteixen una línia coincident amb el projecte de l’escola i uns coneixement exhaustiu dels alumnes.

Les nostres instal·lacions

L’escola està formada per dos edificis adaptats per a persones de molbilitat reduïda. Té dos patis i un poliesportiu cobert. 2 aules STEM. Aula de música. Espai d’Àgora. Sala audiovisual-teatre. Totes les aules amb pantalla digital . Cuina pròpia…