Acte de cloenda de la celebració del 40è aniversari de l’associació de premsa comarcal.

ACTE DE CLOENDA DE LA CELEBRACIÓ DEL 40È ANIVERSARI DE L’ASSOCIACIÓ DE PREMSA COMARCAL.

Quatre membres del nostre alumnat han resultat finalistes.
El passat dissabte, dia 19 de novembre, va tenir lloc l’acte de cloenda de la celebració del 40è aniversari de l’Associació de Premsa Comarcal. Dintre d’aquest acte es van lliurar el premis a la solidaritat convocats per a les escoles que hi participaven en reportatges solidaris ja que el premi quedava compartit entre els estudiats guanyadors o finalistes i les Associacions Sense Ànim de Lucre que ells escollien.
Ens ha fet molta Il·lusió rebre la notícia que quatre membres del nostre alumnat ha resultat finalista d’aquests premis. En Joan M. va participar amb el reportatge solidari Gueopic i ha compartit el premi amb aquesta mateixa Associació que treballa per a l’autisme, amb la seu a Molins de Rei.
L’Elsa, la Gisela i l’Alba, hi van participar amb el reportatge solidari Gossos i gats sense sostre i han compartit el premi amb l’Associació Huellacanina de Viladecans. El lliurament de premis es va fer al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona i van comptar amb l’actuació musical de Joan Dausà i de Montse Castellà. El mediàtic presentador, Òscar Dalmau, va conduir l’acte i s’hi van concedir altres premis com el de fotoperiodisme i el premi d’honor a la periodista Rosa M. Calaf. També hem de ressaltar el parlament del president de l’Associació de Premsa Comarcal, senyor Francecs Fàbregas, i de representants polítics com la vicepresidenta primera de la taula del Parlament, Sra. Alba Vergès i consellera de la presidència, Sra. Laura Vilagrà. Hem de dir que va resultar un acte ben reeixit i esperonador per als joves participants d’aquests premis.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.