MOLTES FELICITATS ALS PARTICIPANTS EN EL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA!

MOLTES FELICITATS ALS PARTICIPANTS EN EL CONCURS DE LECTURA EN VEU ALTA

A mitjans de març, sis alumnes van participar en la semifinal del certamen escolar de lectura en veu alta com a representants del nostre centre.

Organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el certamen promou la lectura en veu alta, activitat en què la intenció, la dicció, el ritme i l’expressió són aspectes fonamentals i que anem treballant al llarg del curs.

Lectura en veu alta
Els nostres representants competien amb alumnes de tot Catalunya i tenien un llibre de lectura assignat en funció de la seva categoria: Capità Lluc, de Carles Sala, per al primer cicle de primària; El vuitè nan, de Josep Vallverdú, per a cicle superior de primària; El lleó sobre la porta, d’Onjali Q Raúf, per al primer cicle de l’ESO, i Nascuts per ser breus, de Toni Mata, per al segon cicle de l’ESO. Amb esforç i dedicació, van preparar-se els possibles fragments que els farien llegir per sorteig. Totes les categories tenien un únic representant que llegia individualment, excepte la del segon cicle de l’ESO, que la integraven tres alumnes per tal d’interpretar la veu del narrador i de dos altres personatges.

Va ser una experiència molt enriquidora per als nostres representants, els quals van defensar amb determinació el fragment que els va tocar i van tenir l’oportunitat d’escoltar la varietat de lectures en veu alta dels altres participants.
Lectura en veu alta
Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.