ESMORZAR SOLIDARI

ESMORZAR SOLIDARI

La Solidaritat és cosa de tots.
A l’escola vam dur a terme a l’escola l’Iniciativa de l’Esmorzar Solidari, que va implicar la preparació de centenars d’entrepans per als alumnes de l’escola. Aquesta activitat va ser possible gràcies a la col·laboració del José, el cuiner de l’escola, i del personal de cuina, que van treballar conjuntament per preparar els entrepans amb molta cura.

Per agrair la tasca del cuiner i del personal de cuina, els alumnes de I-5 van decidir fer una activitat especial: van baixar a la cuina per donar les gràcies personalment al cuiner. Així, els alumnes van aprendre la importància de reconèixer la feina dels altres i de mostrar gratitud, valors fonamentals que es promouen a l’escola.

Així doncs, la Iniciativa de l’Esmorzar Solidari va ser un èxit gràcies al treball en equip dels diferents grups de l’escola, com el cuiner i el personal de cuina. Aquesta activitat també va ser una oportunitat per transmetre als alumnes la importància de valorar i reconèixer la tasca dels altres. Cal destacar que, tot i que cadascun dels grups de l’escola té funcions diferents, la seva tasca és igualment important per al bon funcionament de l’escola. En conclusió, la Iniciativa de l’Esmorzar Solidari és un exemple de com el treball en equip i la cooperació entre els diferents grups de la comunitat escolar poden contribuir a crear un ambient educatiu i solidari.
Alumnes donant les gràcies al cuiner per l'esmorzar solidari

A la nostra escola ja fa molts anys que tirem endavant iniciatives solidàries d’aquest tipus, pel que les famílies i l’alumnat coneixen l’activitat i col·laboren activament.

Molts alumnes i professors participen comprant entrepans solidaris. Alguns alumnes de secundària també col·laboren en la organització per tal que l’activitat sigui un èxit.

Gràcies a tots per la vostra participació i col·laboració. Quan es tracta d’ajudar, la comunitat educativa del Col·legi Manyanet Molins de Rei sempre hi som presents. La Solidaritat és cosa de tots.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.