Jocs Florals 22

JOCS FLORALS. ÉS MOLT FORT AIXÒ DE LLEGIR!

Llegir és molt millor que Instagram i que Tik Tok,… per això no ho promocionen gaire… això de llegir, a la llarga és brutal, al principi costa una mica… però després ja no ho deixes mai. D’acord? És molt fort això de llegir. No ho digueu a ningú però és brutal. Us ho recomano! Adeu manyanets!
Amb aquestes paraules l’escriptor i presentador de ràdio i televisió Òscar Andreu presentava la gala dels Jocs Florals a l’ESO.
Oscar Andreu

Molts sabem que la lectura és un tresor que ens regala alguns dels millors moments de la nostra vida. Per aquest motiu a la gala d’ESO hem comptat amb el vídeo on recomanen un llibre des de les mestres d’Infantil, que
els van ensenyar a llegir, fins a tot de persones famoses com en Berto Romero, la Mònica Usart o la Mariona del programa Eufòria de TV3; escriptors consagrats com la Blanca Busquets, en Marc Artigau i la Ma Rosa Nogué;
exalumnes, i també les responsables del club de lectura de la Biblioteca El Molí
de Molins.

Streaming concurs literari
Tots els alumnes i el professorat ens deixem l’ànima i participem activament en el certamen literari dels Jocs Florals. I és d’agrair i de felicitar, tant els qui reben el premi a les gales de Primària i ESO, com a tots i cadascun dels participants.

Llegir és molt fort! I escriure… encara més!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.