Carnaval 2024: Jocs, creativitat i ritme vibrant

Carnaval 2024: Jocs, creativitat i ritme vibrant

Carnaval: Rei carnestoltes

El 9 de febrer, la nostra escola va ser escenari d’una celebració de Carnaval extraordinària amb la temàtica dels Jocs. La comissió de Carnaval va treballar incansablement per connectar nivells educatius a través del projecte d’apadrinament lector i d’aprenentatge-servei, donant vida a una festa plena de color i ritme.

Els estudiants de 4t d’ESO van liderar amb entusiasme el seguici del rei Carnestoltes i van dirigir la preparació del manifest. La rua pel carrer va ser una exhibició animada amb la participació activa del grup de sisè d’EP i la batucada del Camell, oferint una experiència musical envoltada d’alegria.

Les comparses, amb disfresses inspirades en els Jocs, van reflectir la creativitat excepcional dels estudiants. Des dels blocs del Tetris fins al Pòquer, i des del Lego fins al Twister, també amb Mr.Potato els carrers es van omplir de personatges colorits i disfresses enginyoses que van donar vida als seus respectius temes.

Amb un toc especial, totes les disfresses van ser ideades amb enginy pels docents de l’escola.

La festa va assolir la seva culminació al pati de l’escola, on la música va mantenir-se viva, el ball va ser l’ànima de la celebració i el manifest del rei Carnestoltes va ser llegit amb emoció. Aquesta jornada va transcendir més enllà d’una simple festa de Carnaval; va ser una celebració viva dels valors que defineixen la nostra escola: participació, creativitat i ritme.

Podreu veure la rua de l’any passat fent clic aquí

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.