Amb la R de respecte. Convivint amb la gent, desmuntant l’assetjament #stopbuilling

Amb la R de respecte. Convivint amb la gent, desmuntant l’assetjament #stopbuilling

El passat dijous dia 19 d’octubre va tenir lloc a la sala d’audiovisuals de l’ESO la segona xerrada del cicle Xerrades Educatives. En aquesta ocasió vam comptar amb en Juanjo Fernández, filòsof, professor, formador, coaching educatiu, escriptor i dibuixant, per abordar un tema que podem considerar una xacra social, l’assetjament. Amb el títol Amb la R de respecte. Convivint amb la gent, desimantant l’assetjament #stopbuilling ens va plantejar una xerrada per conèixer exactament què és l’assetjament, la importància de la comunicació i del respecte per fer-hi front.

Cal tenir cura del cor de tots plegats, dels agredits, dels agressors per conèixer perquè actuen d’aquesta manera i dels observadors que són molt importants per acabar amb el secret i la mentida, principals eines que usen els agressors.
En definitiva, cal triar una bona R. La de la reflexió, la del respecte, la del reforç, la de la responsabilitat i la de la reverència.
Si no la vau poder seguir en directe, podeu visionar-la de a través del canal de Youtube de l’escola.

Per altra banda, us convidem el dia 15 de febrer al es 17.30 h. a la xerrada d’en Miquel Àngel Prats, doctor amb pedagogia, qui amb la xerrada Reptes i possibilitats de la Intel·ligència Artificial a l’aula abordarà un tema que suposa un repte per a la societat en general, i especialment per al món educatiu. Us hi esperem!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.