#100TÍFIQUES

#100tífiques

En relació amb el dia 11 de febrer Dia Internacional de les dones i de les nenes en la Ciència, aquest curs hem tingut l’oportunitat de poder participar a la 6a edició de #100tífiques, un programa per inspirar nens i nenes i fomentar la passió per la ciència a les aules.

#100tífiques és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), coorganitzada amb el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), i amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa.

Per aquest motiu, el dimecres 7 de febrer de 2024 ens va visitar presencialment a la nostra escola la biòloga Maria Cristina Petrella. Ens va fer una introducció personal de la seva procedència, estudis, aficions… i, ens va explicar quina és la seva feina en l’actualitat al Centre de Regulació Genòmica (CRG), com treballa als diferents espais i què investiga.

Va ser una xerrada molt enriquidora, els nens i les nenes de 6è d’educació primària van mostrar molta curiositat i, sobretot, va voler inspirar els nostres alumnes i animar-los a ser el que vulguin ser en un futur.

#100TÍFIQUES Dia Internacional de les dones i de les nenes en la Ciència,
#100TÍFIQUES Dia Internacional de les dones i de les nenes en la Ciència,
Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.