PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-24

PREINSCRIPCIÓ CURS 2023-24

Enguany a l’escola Manyanet Molins de Rei ja hem començat la campanya per donar a conèixer el nostre projecte educatiu i les nostres instal·lacions per a totes aquelles famílies que estiguin interessades en la preinscripció del curs 2023-24.

El nostre projecte educatiu es basa en l’ús metodologies d’aprenentatge centrades en l’alumne/a. Els mestres desenvolupen la seva tasca, cercant que cada un dels alumnes desenvolupi al màxim les seves capacitats i competències personals, segons el seu ritme d’aprenentatge.

Eduquem i formem alumnes, per a un futur que ja hi és present, per construir un mon més just i respectuós amb les persones i la natura.

Pel que fa al poder conèixer la nostra escola donem a les persones interessades diverses opcions.

La primera és conèixer l’escola en una visita guiada els dimarts al matí a les 9.15h que ens permet veure l’escola en funcionament i copsar de primera mà com es desenvolupen programes com Inspira, Ludilletres, EMAT, Sensory Learning, STEM

Una altra opció és demanar una visita personalitzada amb la direcció de l’escola amb cita prèvia que ens permetrà conèixer l’escola d’aprop i plantejar consultes o dubtes.

Finalment, oferim les sessions de portes obertes que ens permeten conèixer el projecte educatiu, fer un tast de tallers dels programes més representatius i conèixer les instal·lacions del centre.

Les portes obertes les realitzem els dies 11 i 25 de febrer per a l’educació infantil i per a l’educació primària i l’ESO el dia 25 de febrer. Ambdós dies a les 10 h i amb inscripció prèvia.

També ens podreu trobar a la Fira d’Entitats de la Fira de la Candelera on tindrem un estand amb informació de l’escola.

A la web del Departament d’Educació s’hi pot consultar més informació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.