LA CASTANYADA A L’ESCOLA

Enguany, hem celebrat una Castanyada una mica atípica perquè per causa de la COVID19, la castanyera no ens ha pogut venir a visitar perquè és molt velleta i és persona de risc. Però estem molt contents perquè ens va enviar un missatge a través d’un vídeo molt bonic, on es demanava que li féssim arribar els nostres balls.

Divendres al matí a l’educació infantil vam gaudir del conte Castanyes amb banyes i vam sortir al pati amb els nostres mestres i grups de convivència en l’espai del pati que tenim assignat per dansar i dansar i en acabar ens vam fer un fort aplaudiment.

Com no podia ser d’altra manera, els alumnes de l’educació infantil i primària vestits de castanyers i castanyeres vam celebrar la festa amb unes danses molt boniques que havíem preparat amb molta il·lusió. A la tarda a l’educació primària també vam sortir al pati per fer les nostres danses i per acabar la festa, vam anar a les classes on cadascú amb la seva carmanyola va assaborir panellets i castanyes.

A la castanyera li hem enviat un vídeo perquè pugui veure com vam ballar i ballar i li desitgem que l’any vinent pugui venir a visitar-nos. L’esperarem amb molta il•lusió!