LA COVID-19: L’ESCOLA ARRIBA A CASA! 

La situació de confinament que estem vivint a causa de la pandèmia per la COVID-19 ens ha portat a noves maneres d’aprendre, d’ensenyar i haver d’intensificar l’ús de les TIC per passar d’un aprenentatge presencial a un d’entorn digital per donar continuïtat a la tasca educativa del tercer trimestre: malgrat l’edifici de l’escola estigui tancat, aquesta segueix oberta.

Aquest entorn digital ens ha portat a crear i rebre tot un material molt creatiu. Aquests dies s’han generat moltes produccions audiovisuals (videotutorials, presentacions, contes...), sites, genially, classrooms, moodle, infografies, canva, videoconferències, manualitats, dibuixos, poemes...

Els mestres elaboren el seus tutorials

Us convidem a veure les que il·lustren aquesta notícia i que són mostra de la creativitat i treball dels nostres docents i alumnat.

Elaboren materials per facilitar-ne l'aprenentatge

Els alumnes ens responen amb vídeos fets  amb l'ajut dels pares

Utilitzen diferents tipus de recursos

REls expliquen fets, anècdotes,...

Els preparen activitats pràctiques

Aprofiten la tecnologia per preparar les classes, mitjançant videconferències.

Es alumnes envien els seus  treballs 

Adaptem els materials a les diferents edats

 

Elaborem i elaboren infografies

Per altra banda, les reunions d’equip directiu, d’equips de coordinació diversos, d’equips de cicle i etapa, de tutors, de SOE , AMPA, tutories i entrevistes s’han continuant fent per via telemàtica amb l’objectiu de dur a terme la tasca docent de la manera més coordinada possible i amb l’objectiu de complir amb les instruccions del Departament d’Educació i els projectes de centre.

Tot plegat, ens ha portat a créixer com a professionals i com a alumnat. Ha estat un repte per a tots, com també el gestionar les emocions en aquesta situació mai viscuda. De les situacions adverses sovint se’n surt creixent i així ha estat. S’ha generat molt de material pedagògic i unes magnífiques tasques de l’alumnat que ha estat MOLT I MOLT VALENT.


Moltes felicitat per a tots! GRÀCIES PER SER-HI!