APRENEM LES VOCALS AMB LUDILLETRES

El programa Ludilletres amb una metodologia lúdica i basada en les intel·ligències múltiples permet als infants iniciar-se en la lectoescriptura de manera progressiva, potenciant la seva creativitat i la seva motivació.

Cada infant pot aprendre a partir de les seves fortaleses i desenvolupar estratègies de pensament integrades en les activitats del dia a dia.

A les imatges podeu copsar com de manera grupal i amb els ludigestos juguen per aprendre les vocals.

Aquest procés de lectoescriptura s’assoleix a 2n de primària, amb un pas natural entre les dues etapes, que té continuïtat a Ludiprimària.

En definitiva, un mètode holístic, coherent, seqüenciat i global. D’aquesta manera aconseguim adaptar-nos a cada alumne. 

RACÓ D'APRENENTATGE

Aquesta setmana hem iniciat els racons d'aprenentatge, hem jugat al dòmino d'aliments. Ho hem fet en equips de grup base. He posat totes les fitxes cap per avall i les hem barrejat. Un cop fet això, hem agafat cadascú de nosaltres 5 fitxes i hem decidit quin ordre seguiríem. Col·locades les fitxes, hem iniciat la partida. Ens hem fixat en quina fruita estava damunt la taula per saber quina podríem posar nosaltres quan ens toqués i si no la teníem en robàvem una i passava el nostre torn.
Així successivament, fins que un de nosaltres es quedava sense fitxes i era qui guanyava la partida. Ens ho hem passat tan bé que hem pogut jugar unes quantes vegades. Ara ens toca esperar unes setmanes fins que ens torni a tocar! Fins aviat DÒMINO!

La llengua anglesa a l'educació infantil

A Educació Infantil, donem molta importància a l'anglès. Per aquest motiu, dins l'horari escolar, a cada aula s'imparteixen 6 h setmanals dividides en diferents assignatures.

A Educació Infantil, donem molta importància a l'anglès. Per aquest motiu, dins l'horari escolar, a cada aula s'imparteixen 6h setmanals dividides en diferents assignatures.

Tales: aprenen expressió, exerciten la imaginació i llenguatge a través dels contes.

STEM: és la part més tecnològica, adaptada al cicle d'infantil, on a partir de les Beebots, que són uns robots educatius per a infants, s'integren les ciències en l'ensenyament de coneixements matemàtics.

Psycomotor: la psicomotricitat en anglès ajuda a normalitzar aquesta llengua, a part de desenvolupar-se com a persones, treballant coneixements, emocions i el moviment per poder expressar-se i relacionar-se.

L'anglès a l'Educació Infantil és el més important, perquè en aquestes edats tenen molta capacitat d'absorció de coneixements i aprenen d'una manera natural pel ser futur i per les possibilitats de progrés en l'etapa adulta.

PROJECTE INSPIRA

La neurociència afirma que aprendre en contacte amb la natura millora les habilitats cognitives i redueix l’estrès.

Amb el projecte Inspira a l’educació infantil, hem treballat per aprendre a estar en contacte amb la natura dins i fora de l’aula.

A P3 les nostres activitats han girat entorn al projecte Dolç i amarg, a P4 amb el d’Un Somni bestial i a P5 Els teus peus.

LET’s TALK !

This is how P4 and P5 students are learning. We are talking about the birds circle life and house rooms using the new vocabulary learned (Nest, eggs, mummy bird, baby birds... bathroom, living room, kitchen...). They love to create and tell stories with visual support! Also, cooperative work and helping each other is a must during speaking time!

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework