CAMPANYA DE MANYANET SOLIDARIDurant tota aquesta setmana hem dut a terme a l’escola la campanya de Manyanet Solidari 2022. Un cop més alumnes, famílies i mestres ens hem unit per donar suport a aquesta ONG amb la finalitat d’ajudar als qui més ho necessiten.
La campanya d’enguany, ha estat diferent de les anteriors, ja que no només hem intentat ajudar a infants d’Amèrica del Sud i Àfrica a poder estudiar, sinó que ha servit per ajudar també a nens i nenes de Catalunya que ho estan passant malament i a refugiats ucraïnesos que han fugit del seu país.
Gràcies a les ajudes d’aquesta ONG hem vist com s’ha pogut reparar el sostre d’una escola de Camerun per tal que els alumnes tornessin a classe i com s’han pogut fer millores importants en les instal·lacions d’aquesta.
La campanya de l’any passat va ser un èxit, i gràcies a ella es van poder tirar endavant diferents projectes en favor dels més desafavorits i la d’aquest any també ho serà. Gràcies a tothom per les vostres aportacions. De ben segur que amb el nostre suport Manyanet Solidari podrà seguir tirant endavant la seva tasca en contra de les desigualtats. Manyanet Solidari som tots!!!