Examen oficial del B1 de francès.

El passat 5 de febrer alguns alumnes de 4t i una de 3r d'ESO ens vam presentar a la convocatòria de l'examen oficial del B1 de francès.
Ha sigut un llarg procés de preparació, ja que l'examen consta de quatre parts: comprensió oral, comprensió escrita, producció escrita i producció oral. Amb l'ajut de la professora vam iniciar aquest repte des de l'inici del curs per crear un ritme constant de treball i una bona base. Tot i això, ha sigut un camí ple d'obstacles. Hem hagut d'equivocar-nos i deixar que ens rectifiquessin per aconseguir el màxim de nosaltres.
Hem de dir que les últimes setmanes abans de fer la prova van estar acompanyades de nervis i estrès, que van comportar que molts de nosaltres acabéssim donant molt més del que creiem possible.
De sobte ens vam trobar a les portes del Lycée Français tremolant dels nervis. Però ara podem dir que tampoc va ser tan greu i és una experiència que recordarem tota la vida. Finalment, el dia 18 de març ens van lliurar els resultats de les proves i tots hem aprovat amb èxit. Estem molt contents amb els resultats obtinguts i això ens motiva a continuar aprenent.
Volem aprofitar per agrair a la nostra professora Anouché el temps que ens ha dedicat i la paciència en els nostres pitjors moments.
Enhorabona a tots i a totes!!

Anna  i Clàudia, alumnes de 4t ESO

A 22 de març del 2022