BATXILLERAT DUAL

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l'escola, un any més, gràcies al conveni amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de Doble Titulació de Batxillerat Espanyol i Estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l'escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l'escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entorn d'estudi i treball
Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–.
Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l'alumne en l’estudi i el treball

Per conèixer tots els detalls sobre el programa Diploma Dual podeu accedir a:

Enguany, per la situació d’excepcionalitat arran de la pandèmia per coronavirus, no podem fer l’habitual reunió informativa presencial.
Us convidem a la sessió informativa virtual que tindrà lloc el  dilluns 4 d'abril a les 17.30 h Per accedir-hi podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviaran un correu amb l'enllaç.
També per qualsevol dubte teniu a disposició la directora del programa a l'escola la professora Sra. Míriam Garcia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per a consultes de matriculació i gestió econòmica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.