Alumnes de la promoció 92-93

Fa uns dies els alumnes de la promoció 92-93 del col•legi Sant Miquel hem celebrat que fèiem 40 anys, per fer-ho ens vàrem reunir a la nostra escola de Molins de Rei. Una de les sensacions que vàrem tenir i més ens va marcar va ser el pas del no temps, després de 26 anys des de l’últim cop que molts de nosaltres ens varen veure. Hi havia una complicitat com si fos ahir quan vàrem acabar 8è d’EGB. Lògicament, molts de nosaltres ens va costar una bona estona de retrobar-nos ens els records, per veure quina era la nostra fisonomia i ubicar-nos en aquelles imatges borroses que tens de quan ets un nen. Bé, llavors érem els grans de l’escola i ja ens veiem com a adults.
Un cop fet, ens vàrem sentir com uns nens que surten a corre al pati de la nostra escola, també la vostra. Els records ven vius dels Pares, dels nostres professors, alguns d’ells ja ens han deixat, de com pujàvem a la classe al mati, ens reuníem al pati per pujar a les aules, en grups, en fila i en silenci. També, quan anàvem a resar abans de començar les assignatures, i les convivències a Begues.
El resum de tots i si ho haguéssim de resumir en poques paraules és la cadena de valors que l’escola ens va ajudar a aprendre, a l’esforç i al treball.
Així, aquestes sensacions després de tants anys, les lliguem amb una amistat que com uns amics que no es veuen des de fa molts temps, al retrobar-nos sembla que el temps no hagués passat mai, els partits de futbol al pati de l’escola, les partides de cromos a les escales, els dies de cinema quan plovia, les estades al passadís quan no et portaves bé haguessin estat ahir.
Nosaltres continuem sent alumnes del Sant Miquel, després de 26 anys l’escola ens ha donat l’oportunitat de retrobar-nos i així compartir les nostres experiències i enllaçar l’amistat.

Exalumnes de la promoció del 92-93