THE BIG CHALLENGE CONTESTUn any més la nostra escola ha participat en el concurs d’anglès THE BIG CHALLENGE. Aquest ha estat el primer cop que s’ha obert la possibilitat que alumnes de 6è de Primària poguessin participar, podem dir joiosos que l’experiència ha estat tot un èxit!

The Big Challenge és una eina que motiva els alumnes a la pràctica de la llengua anglesa i recompensa els alumnes per la seva dedicació i esforç en l’aprenentatge de la matèria.

Aquest concurs va començar el 1998 i compta cada any amb és de 600.000 participants arreu d’Europa.

Volem felicitar tots els alumnes i encoratjar-los a continuar millorant!

Congratulations!

BATXILLERAT DUAL

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l'escola, un any més, gràcies al conveni amb Academica Corporation –la principal institució escolar i educativa dels Estats Units i creadora del programa internacional de doble titulació “Diploma Dual”– volem oferir als nostres alumnes la possibilitat de cursar el DIPLOMA DUAL “BATXILLERAT DUAL AMERICÀ”.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s’ha implementat per als alumnes a partir de 2n d’ESO que ho desitgin el programa de Doble Titulació de Batxillerat Espanyol i Estatunidenc.

Gràcies a aquest programa, els nostres alumnes des de 2n d’ESO podran estar matriculats a l'escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online i com si es tractés d’una extraescolar. Els alumnes hauran de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’ESO i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l'escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que el programa “Diploma Batxillerat Dual Internacional” aporta als alumnes, entre els quals destaquen tres objectius principals:Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professors...– en un entorn d'estudi i treball
Immersió tecnològica: 100% online –plataformes, eines, comunicacions, etc.–.
Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l'alumne en l’estudi i el treball

Per conèixer tots els detalls sobre el programa Diploma Dual podeu accedir a:

Enguany, per la situació d’excepcionalitat arran de la pandèmia per coronavirus, no podem fer l’habitual reunió informativa presencial.
Us convidem a la sessió informativa virtual que tindrà lloc el  dilluns 4 d'abril a les 17.30 h Per accedir-hi podeu contactar amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us enviaran un correu amb l'enllaç.
També per qualsevol dubte teniu a disposició la directora del programa a l'escola la professora Sra. Míriam Garcia Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Per a consultes de matriculació i gestió econòmica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

COM PRENEM LES NOSTRES DECISIONS?

Prendre decisions a la nostra vida no és una tasca gens fàcil. Quan hi ha una opció molt clara, quan totes les conseqüències de la nostra decisió són positives, no hi ha cap problema! Però sabem que això no acostuma a ser així... Per aquest motiu moltes vegades deixem la decisió per a un altre moment o fins i tot deixem que un altre decideixi per nosaltres.

A la classe llengua i literatura catalana de 4t d'ESO hem treballat la lectura de "L'auca del senyor Esteve".amb una destresa de pensament anomenada: "Presa de decisions". Després de la lectura de l'obra, ens hem posat a la pell d'un dels protagonistes i hem hagut de prendre la decisió més important de la nostra vida. No hem decidit pas a la babalà, hem seguit tots els passos d'aquesta destresa de pensament. Primer hem treballat cooperativament en grups formals i després hem escrit una carta de manera individual amb la nostra decisió.

Ha estat una experìència que ha servit els alumnes no només per donar vida a la lectura de classe, sinó també per poder guanyar una habilitat o destresa que serà molt útil d'ara endavant.

Examen oficial del B1 de francès.

El passat 5 de febrer alguns alumnes de 4t i una de 3r d'ESO ens vam presentar a la convocatòria de l'examen oficial del B1 de francès.
Ha sigut un llarg procés de preparació, ja que l'examen consta de quatre parts: comprensió oral, comprensió escrita, producció escrita i producció oral. Amb l'ajut de la professora vam iniciar aquest repte des de l'inici del curs per crear un ritme constant de treball i una bona base. Tot i això, ha sigut un camí ple d'obstacles. Hem hagut d'equivocar-nos i deixar que ens rectifiquessin per aconseguir el màxim de nosaltres.
Hem de dir que les últimes setmanes abans de fer la prova van estar acompanyades de nervis i estrès, que van comportar que molts de nosaltres acabéssim donant molt més del que creiem possible.
De sobte ens vam trobar a les portes del Lycée Français tremolant dels nervis. Però ara podem dir que tampoc va ser tan greu i és una experiència que recordarem tota la vida. Finalment, el dia 18 de març ens van lliurar els resultats de les proves i tots hem aprovat amb èxit. Estem molt contents amb els resultats obtinguts i això ens motiva a continuar aprenent.
Volem aprofitar per agrair a la nostra professora Anouché el temps que ens ha dedicat i la paciència en els nostres pitjors moments.
Enhorabona a tots i a totes!!

Anna  i Clàudia, alumnes de 4t ESO

A 22 de març del 2022

CAMPANYA DE MANYANET SOLIDARIDurant tota aquesta setmana hem dut a terme a l’escola la campanya de Manyanet Solidari 2022. Un cop més alumnes, famílies i mestres ens hem unit per donar suport a aquesta ONG amb la finalitat d’ajudar als qui més ho necessiten.
La campanya d’enguany, ha estat diferent de les anteriors, ja que no només hem intentat ajudar a infants d’Amèrica del Sud i Àfrica a poder estudiar, sinó que ha servit per ajudar també a nens i nenes de Catalunya que ho estan passant malament i a refugiats ucraïnesos que han fugit del seu país.
Gràcies a les ajudes d’aquesta ONG hem vist com s’ha pogut reparar el sostre d’una escola de Camerun per tal que els alumnes tornessin a classe i com s’han pogut fer millores importants en les instal·lacions d’aquesta.
La campanya de l’any passat va ser un èxit, i gràcies a ella es van poder tirar endavant diferents projectes en favor dels més desafavorits i la d’aquest any també ho serà. Gràcies a tothom per les vostres aportacions. De ben segur que amb el nostre suport Manyanet Solidari podrà seguir tirant endavant la seva tasca en contra de les desigualtats. Manyanet Solidari som tots!!!

JSN Mini 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework