EDUCACIÓ INFANTIL

La base metodològica a l’etapa infantil, és l’estimulació primerenca. Per a nosaltres, l’aprenentatge es basa en tres pilars molt importants: el desenvolupament neurològic, el desenvolupament psicomotor i el desenvolupament emocional, els quals els treballem a partir de diferents programes per arribar a l’excel·lència intel·lectual, excel·lència física i excel·lència social.

Aplec i 1,2,3,... emoció

És la trobada de tots els infants i mestres de l’educació infantil en un espai comú per compartir experiències, vivències, coneixements, emocions, etc. És un espai lúdic i social.

Ludilletres

Mètode holístic que agrupa de manera coherent, seqüenciada i global diferents mètodes i estratègies de l’ensenyament de la lectoescriptura. Així aconseguim adapta-nos a cadascun dels nostres alumnes.

EMAT

A partir de jocs i activitats els infants desenvolupen les habilitats matemàtiques necessàries per fer front als reptes del dia a dia.

Ajedrez

Els escacs fonamenten la concentració, l’atenció i l’anàlisi. Els infants desenvolupen diferents habilitats mentals i a més, treballen la competència matemàtica.

Inspira

La neurociència afirma que aprendre amb contacte amb la natura millora les habilitats cognitives i redueix l’estrès. Promovem el contacte amb el medi natural tant dins com fora de l’aula.

PDB

El PDB forma part del programa físic que inclou també les sessions de psicomotricitat setmanal impartides en llengua anglesa. Exercicis diaris amb freqüència, intensitat i durada que afavoreixen l’estructuració del pensament mitjançant les habilitats com l’equilibri, la mobilitat i la coordinació oculo-manual.

Music and movement

En petits grups, els infants s’inicien en el tastet d’instruments i d’altres desenvolupen els seus sentits a partir de moviments i danses. L’alumnat d’I5 comença el projecte violí, que tindrà continuïtat fins a segon de primària. D’aquesta manera potenciem el gust per la música i la pràctica instrumental.

Sensory learning

L’experimentació és una part molt important per al desenvolupament de l’infant en edats primerenques. Des de l’àrea de Sensory Learning oferim propostes creatives, manipulatives i estimulants on l’alumnat s’inicia en la investigació i el mètode científic.

STEM

Àrea interdisciplinar, impartida en anglès, que permet treballar diferents habilitats cognitives com l’atenció, la memòria, la planificació, la flexibilitat, la inhibició i les emocions.

Vols més informació sobre etapa infantil? Contacta'ns

secretaria@molins.manyanet.org