Apadrinament lector

Des de la matèria de llengua i literatura catalana, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO comparteixen la lectura amb els de P3, P4 i P5.

Un cop cada dues setmanes un alumne d’Educació Infantil rep la visita del seu padrí lector, un alumne d’Educació Secundària, que l’ajuda a llegir un conte. A poc a poc es va establint un vincle entre tots dos amb la lectura com a centre.

Junts descobreixen les aventures que poden trobar a les pàgines, fan dibuixos sobre el conte i comparteixen converses i rialles.

 

 

Voluntariat

Oferim als alumnes de 3r i 4t d’ESO la possibilitat de formar part del grup de voluntariat Manyanet Molins de Rei. Un cop al mes, fora del seu horari escolar, els alumnes tenen l’oportunitat de dur a la pràctica els valors que tant escolten al centre: solidaritat, generositat, altruisme, cooperació...  propis de la cultura del cor del nostre fundador, Sant Josep Manyanet. Acompanyats pels responsables de l’escola, coneixen les realitats on pot ser necessària la seva ajuda, com per exemple: amb la participació en la campanya del Gran Recapte o en la visita a una residència de gent gran.