Optem per les llengües

 

Technology

Per tal d’ampliar el temps de contacte amb la llengua anglesa i millorar la competència comunicativa, de 1r a 3r d’ESO cursem la matèria de Technology, fent servir l’anglès com a llengua vehicular en l’aprenentatge dels diferents continguts i potenciant el seu aprenentatge com quelcom especial, significatiu i important per a la seva formació i el seu futur.

 

 The Use of English (Optativa)

Oferim als nostres alumnes la possibilitat de millorar el seu nivell d’expressió i comprensió oral d’anglès amb activitats de tipologia variada i atractiva: cançons, pel·lícules, vídeos, teatre, etc. El nostre objectiu és potenciar l’ús d’aquesta llengua, ajudar-los a desinhibir-se i permetre que s’apropin a la part real de la llengua.

 

 

Francès (Optativa)

Oferim la possibilitat de cursar durant quatre anys la llengua francesa i assolir els nivells de les proves oficials B1 i B2.

Intercanvi

Fem un intercanvi amb França a 2n i a 3r d’ESO. Això ens permet apropar-nos a la cultura francesa i posar en pràctica els coneixements de la llengua. Aquesta immersió lingüística i cultural és una experiència única i aporta una riquesa personal als nostres alumnes.

Estada  a  Irlanda  4t ESO

Per als alumnes de 4t d’ESO organitzem una estada en famílies  a Irlanda per millorar la competència en llengua anglesa. Els participants assisteixen a classes d’ anglès, realitzen activitats lúdiques en aquesta llengua  i visiten Galway i Dublín.

 

Proves oficials

A l’Educació Secundària oferim als nostres alumnes la possibilitat de presentar-se a les proves oficials d’anglès KET i PET, que corresponen als nivells  A2 i B1, respectivament.

 

Participació en concursos de llengua anglesa

Participem en diversos concursos a nivell estatal en llengua anglesa: Fonix i The Big Challenge, donant així als nostres alumnes la possibilitat de gaudir de la llengua en un context diferent i amb alumnes d’altres centres escolars.