Trobada exalumnes

 

 

 

 

 

Una retrobament inoblidable, un dia que quedarà pel record per sempre més i un munt d’anècdotes reviscudes en poc més de 10h. 

Va ser una tarda-nit compartida amb ganes, il·lusió i alegria per poder tornar a veure als companys amb als que vàrem créixer. L’escola ens va obrir les seves portes per celebrar l’any en el que tots nosaltres en fem 40. Som la promoció del 90-91. Vam deixar les aules del Sant Miquel fa ja 26 anys. I tot i el temps que ha passat, seguim pràcticament iguals. Seguim sent els mateixos, amb les nostres trets de personalitat que ens fan únics i irrepetibles.

Partits de futbol, ruta per l’escola, projecció d’un vídeo, sopar entre amics i la visita d’alguns dels nostres professors van servir per evocar a la memòria trossets de la nostra infància. En acabar, un regust de boca molt i molt dolç que perdurarà entre nosaltres durant molt de temps. I un grup de whatsApp que no deixa de rebre missatges  referents al sopar i al nostre passat com a companys. S’ha reforçat un vincle. Un vincle que existia i que, a partir d’aquest meravellós retrobament, com alguns el van qualificar, no deixarà d’existir.

Des d’aquí volem agrair al Col·legi Sant Miquel l’oportunitat que ens ha donat i fer una menció especial pel titular del centre, la directora i per tots els professors que van assistir a l’esdeveniment. S’ho mereixen.

Moltes gràcies per tot!!

Mapa

RSS